Tekvicové tagliatelle

 


Prísady pre 2 osoby:
200 g cestovín tagliatelle
200 g tekvicovej dužiny nakrájanej na kôstky
1/2  cibule nakrájanej najemno
60  g pórku nakrájaného na tenké krúžky
100 ml sladkej smotany
 trošku bieleho vína
 soľ
 čierne korenie
 olej

Príprava:
Polovicu cibule a pór poduste na troške oleja. Pridajte tekvicovú dužinu. Všetko pokropte bielym vínom a zalejte smotanou a poduste do mäkka. Dochuďte soľou a čiernym korením a povarte do požadovanej konzistencie.
Cestoviny uvarte v osolenej variacej vode, sceďte ich a premiešajte s omáčkou.

Cestovinové jedla nebudú suché keď do omáčky primiešate trochu vody z varených cestovín.


Tento tovar bol pridaný do katalogu v 25. August 2010.



Copyright © 2024 BIO VITA. Powered by Zen Cart Ochrana údajov