Prísady pre 2 osoby:
200 g cestovín tagliatelle
200 g tekvicovej dužiny nakrájanej na kôstky
1/2 cibule nakrájanej najemno
60 g pórku nakrájaného na tenké krúžky
100 ml sladkej smotany
trošku bieleho vína
soľ
čierne korenie
olej
Príprava:
Polovicu cibule a pór poduste na troške oleja. Pridajte tekvicovú dužinu. Všetko pokropte bielym vínom a zalejte smotanou a poduste do mäkka. Dochuďte soľou a čiernym korením a povarte do požadovanej konzistencie.
Cestoviny uvarte v osolenej variacej vode, sceďte ich a premiešajte s omáčkou.
Cestovinové jedla nebudú suché keď do omáčky primiešate trochu vody z varených cestovín.
Prajeme dobrú chuť 🙂
Prosím, sledujte a pridajte sa k nám: